TerapiJournal
Journalsystemet för den enskilda behandlaren

Beställ TerapiJournal


För att registrera programmet krävs en registreringsnyckel, och den beställs genom att fylla i formuläret nedan. Du kommer att få en faktura via e-post, och när den är betald skickas nyckeln. Användarlicensen är inte tidsbegränsad utan gäller tillsvidare. Serviceavtal gäller i 12 månader, med möjlighet till förlängning. Observera att serviceavtal gäller eventuella framtida supportbehov, inte redan uppkomna situationer.

Användarens för- och efternamn måste framgå av beställningen, och måste stavas exakt så som namnet ska se ut i journalen.

TerapiJournal är fritt att testa utan tidsbegränsning innan beställning. När du beställt och betalt för användarlicens/serviceavtal skickas registreringsnycklar till dig. Efter att denna information skickats till dig kan köpet inte ångras. Denna policy gäller för att vi inte kan återkalla en utfärdad registreringsnyckel. Ångerrätt gäller alltså inte för levererad användarlicens eller serviceavtal. En utfärdad nyckel är att betrakta som förbrukad på samma sätt som en bruten plombering. Se Konsumentverkets hemsida för mer information.

Alla beställningar hanteras manuellt så snart som möjligt, oftast inom ett dygn. Om svarsmail med länk till faktura skulle dröja, kontrollera att det inte hamnat i din skräppost.

Jag vill beställa användarlicens/serviceavtal och registreringsnyckel till TerapiJournal och får en faktura på avgiften.

Samtliga priser är exklusive moms.
Giltigt mobilnummer krävs om tillfälligt lösenord ska kunna skickas.
VAT-nummer endast vid beställning från annat EU-land än Sverige.
Jag samtycker till att mina uppgifter registreras för behandling av faktura, beställning, leverans av nycklar, utskick av information om journalsystemet, och ev. påminnelse om förlängt serviceavtal. Uppgifterna kan korrigeras eller tas bort på uppmaning av kund, så länge övriga legala krav är uppfyllda. Läs vidare om GDPR och integritetspolicy.